Ny blogg!

Hej!
Nu flyttar jag från den här bloggen till den här! (: Jag har tyvärr ingen header just nu, för mitt Photoshop är hemma och jag är i Sälen :/ Någon snäll människa som kan tänka sig att göra en till mig? *Puppyeyes*
Iallafall, nu hittar ni mig på den bloggen. Jag hoppas att jag kan bli lika aktiv där som jag (var) här! :) Hoppas att ni som följde min blogg (som då inte var många) skulle kunna följa min nya blogg då oxå! (:
Kommer sakna den här bloggen men eftersom det är mer med hästarna nu en det var när jag skapa bloggen så känner jag att jag vill ha ett "hästigare" namn!

Massa kramar från Tova <3

I sälen ! :D

Hej!
Nu är jag iallafall i Sälen, najjsigt värre ^^ <3 Haha det är fett varmt här för att vara Sälen, vi får se hur mkt skidåkning det blir!
Iallafall, ikväll ska vi titta på Harry Potter, den nya ! :) Kul eller hur?! ;)
Ciao

Besöksrekord igår!

Igår hade jag besöksrekord, kände bara för att berätta det.

Puss!

Justja! :D

Juste, glömde skriva att jag skötte om Matilda idag oxå... Och Matilda var inte vit när jag kom , utan möttes av en grå liten gölli påni! :) Haha smutsig var hon. Hon såg någorlunda fin ut efter ett tags rykt, och hon var vit igen. Sedan avslutade jag med att stå i kanske tio minuter, borsta henne i ansiktet, prata med henne och bara ha det allmänt mys med henne. Vissa tycker bara hon är tjurig, bits, sparkas... Men om man kämpar - som jag gjort - så ger hon så sjukt mycket tillbaka. Fina älskade ponny <3 Nu visar hon respekt för mig, samt förtroende. Fina älskling <3

Pusshej!

?

Jag funderar på att flytta till en annan blogg, med lite mer "hästigare" namn! Vad tycker ni om det? Snälla behöver hjälp nu! :) Kommentera vad ni tycker är ni supersöta!

Hemma från stallet (:

Ja, nu är jag iaf hemma. Jag kom dit och fick reda på att jag skulle rida Skäcken -.- Haha jag försökte med alla medel att få byta , och då fick jag rida Betty ist. Ridlektionen gick helt okey, vi red som sagt över bommar & så. I början var hon antingen shiietpigg och med huvudet i vädret rusade iväg, eller så ville hon knappt gå framåt. Men i slutet gick hon i form + att jag fick till riktigt bra halvhalter, och hon gick i en avslappnad och lugn trav. I galoppen körde hon upp huvudet lite men när jag lättade i handen gick hon i form även i galoppen. Fina ponnyn... Nästa gång är det hoppning men kommer inte rida Betty för hon blir överspeed och jättehet på hoppning, och så sa Malin att hon inte går med på hoppning just nu! Hoppas iaf på Matilda (haha), Eddie ellr någon annan som är någorlunda säker...!
Iallafall, jag hörde något hemskt idag :/ Malin och Lotta stod och pratade om Wilma... Dem sa att hon hade börjat visa lite lätt hälta, och eftersom hon är så pass gammal kommer dem kanske avliva henne... Dem har letat efter någon köpare, men ingen vill köpa henne. Hon har ju sin egna lilla charm, lilla Wilma. Iaf, det känns jättesorgligt men vi hoppas iallafall att vi får ha henne kvar så länge som det går + att hon får somna in utan att lida.
Jag har tyvärr ingen bild på Betty men ni får en bild på Wilma ist...!

Vi kommer sakna dig gumman! (L)

Ciao


To the stable...

Nu drar jag till stallet, ska rida. Det är markarbete tror jag, hoppas jag får Matilda... Tror nog jag får sonny... Om jag inte får honom ir Matilda vore det rätt ruwligt att få rida på kanske Etoile eller nån annan piggelin påni :D <3
Ciao


Jag älskar dig <3

Nu hade jag tänkt berätta om hur jag och Matilda träffades, om våran utveckling.

Jag och Matilda träffades för nästan exakt ett år sedan. Jag skulle rida och gick då in i ridhuset för att kolla på lektionen före. Hon travade runt där, Matilda. Jag blev förälskad på en gång, hon var så himla fin. Jag drömde om att få rida henne, och den sista gången på terminen fick jag rida henne för första gången, en uteritt. Jag kommer ihåg att hon var ivrig och tyckte det var superroligt. Sedan första lektionen på terminen fick jag också rida henne, även denna gång en uteritt. Hon skötte sig fint förutom att hon sparkade bakut i galoppen av glädje och hoppade till några gånger i skogen. I september blev jag skötare på henne. Sedan fick jag för första gången hoppa henne.. Hon tog knappt några språng, så lågt hoppade vi men jag var nöjd och glad ändå. Sedan fick jag hoppa henne på en träningstävling, vi hoppade 70 cm och du hoppade snällt men utan någon särskild framåtbjudning. Sedan skulle vi hoppa 85 cm... Matilda tvärstannade en gång men andra gången gick det toppen. Sedan så hoppade vi några till träningstävlingar, ibland gick det utmärkt och ibland fick vi något stopp, men Matilda hoppade nästan alltid utan någon särskild framåtbjudning. Sedan fick jag ställa upp i en Clear Round med henne. Hon hoppade med framåtbjudning och supersnällt, men jag följde inte med så bra höhö.
Jag hoppade henne massa gånger till den terminen, sammanlagt tio gånger. Red dressyr någon gång, och barbacka några gånger.
Nästa termin, ja den här terminen då. Min första hoppning på henne var då en blåbärscup, så pass van jag var vid henne då fick jag henne att hoppa med framåtbjudning och hon älskade det, precis som vanligt. Sedan var det kombikursen, som jag aldrig, aldrig, aldrig kommer glömma. Vi skulle först rida ett pass dressyr och sedan ett med hoppning. Dressyrpasset gick bra, vi övade med framdelsvändningar. Hon höll på lite med dem i början, men så slappnade hon av och allt släppte. Sedan i hoppningen, den bästa någonsin. Hon var pigg och studsade lite efter varje hinder, av glädje. Vi hoppade en bana på kanske 85 cm + en typ studs.
Hon hoppade första hindret med glädje, och sedan när hon såg studsen...  ! :D Hon blev så pigg, kommer nog aldrig glömma när hon ökade, ökade, ökade och hoppade perfekta små språng över studsen. Efter gjorde hon några glädjeskutt, och så avslutade vi banan med en oxer och ett räcke. Jag hade nog aldrig varit nöjdare, min fina ponny!
Sedan hoppade jag henne några gånger till den här terminen, och hoppas det blir många fler.

Matilda är ponnyn som har lärt mig så sjukt mycket, framför allt att man inte kan "åka häst" när man ska hoppa utan verkligen rida hästen. Även motgångarna har fått mig starkare. För henne har jag stått och väntat på bussen i snöstorm, frysit tårna av mig, svettats floder. Jag kan göra allt för att få vara med Matilda... <3 Jag har kämpat hårt för att få henne att tycka om mig, acceptera mig. Kanske är det för att jag aldrig varit rädd för henne när hon nafsat efter mig, sparkat efter mig?
Hon har gett mig massor av motgångar, men också tidpunkter jag aldrig kommer glömma. Hon är världens finaste och jag kommer alltid, alltid, alltid älska henne.

Dålig bild från kombikursen <3 Duktig ponny <3

Liten bild från kombin <3

Du är mitt allt, jag älskar dig <3

ily <3

Min chey <3




Jag älskar dig

Gårdagen och idag :D

Hej!
Nu hade jag tänkt berätta om igår och om idag :) Hann inte blogga igår kväll, därför kommer inlägg om igår oxå.
Igår:
Först så skulle vi på bio! Det var någon isländsk film med engelsk text, så jag fick träna lite engelska oxå, det var ju nyttigt. Sedan hade vi lite eget arbete på eftermiddagen och så drog jag hem, gick ut med Bellzan och sedan gjorde lite mat :D Jag skulle ta på mig ridkläder och hittar inte dem... Springer typ runt och letar och så säger papi "Dem ligger i torkskåpet", och jag bara springer dit, och så är dem alldeles blöta :o Då sa mamma att dem kunde komma förbi med ridbyxorna när dem torkat och tjaa, jag fick åka till stallet i jeans. Ja jag träffade iaf kompisarna där och fick reda på att jag skulle rida Amigo, och blev rätt nöjd. En helt okej påni, ibland åt det segare hållet men brukar få igång hnm rätt okey.
Sedan skulle vi rida, det gick sådär. Amigo gjorde som jag sa men utan någon särskild framåtbjudning, så det var lite tråkigt att rida honom... Menmen!! ;)
Sedan gick jag hem och sov höhö! <3

Idag:
Skolan var okey och jag var typ med killarna hela dan omg, det trodde jag aldrig jag skulle klara höhö. I vanliga fall brukar Jack och Jacob knappt veta att jag finns men idag var dem faktiskt riktigt schysta mot mig. Dem fjanta lite på andra lektionen men sedan satt jag bredvid dem när dem åt mellis, själv åt jag inte för hatar fil hahaha. Sedan satte vi oss i soffan och skulle ha läsning, haha jag och jacob läste KP och kropp och knopp, mogna vi är :D vi skratta hahahaha.
Jaja, nu har jag sms;at en stund med Jack och chaa... Inte så mkt mer ;)

Lite ointressanta dagar menmen :)

Redigerad bild på Bella :D

Hej!
Den här bilden redigerade jag lite snabbt i Picnik, haha jag har photoshop men orkar inte alltid använda det hehe xD


Älska låten (L)


Jordgubbar :D

Sitter och käkar jordgubbar, shiiietgott ;) <3 Vad tycker ni om jordgubbar dåe? ^^ <3

Jaja, puss på er <3 Asså har bloggat väldigt korta inlägg men ikväll kommer ett långt, så snäll e jag!

Glöm inte Veckans häst.

Ni får ju inte glömma Veckans häst (: Länk till inlägget här!

/Tova <3

Tretorn Advance

Tretorn Comfort finns typ inte att köpa längre, så jag ska kanske köpa Tretorn Advance :D Hoppas iaf att det blir så... Har klippt mig nu , bild kommer kanske sedan...!

- Kort och bildlöst inlägg -

/Tovisen ^^


Min drömhäst

Haha har en skumt tråkig vardag just nu, så därför kommer sådana här inlägg komma upp då och då, ja inte alltid då jag ska beskriva min drömhäst haha, men alltså icke vardags inlägg! Hoppas ni uppskattar det.

Min drömhäst ska vara isabellfärgad, ädel och med en lykta. Vita strumpor på alla ben. Det skulle vara en hopponny, som hoppade ALLT men som man ändå behövde rida, en häst som man inte bara "åkte" på. Den skulle vara rätt stor , kanske maxad d-ponny.

Ja, det var väll typ min drömheeeest det :D <3
Och kom ihåg att anmäla er till veckans häst (;


???

Asså ni behöver hjälpa mig vad jag ska skriva om :s Bloggen kommer ju bli tuuuuuusen gånger bättre om ni skulle kunna säga vad ni vill läsa om ! :D Iallafall tänkte jag snart skriva lite om hur min drömhäst skulle se ut och vara ;) Lite ointressant för vissa men intressant för andra :D
Och glöm inte Veckans häst <3

/Tova :)


E fett deprimerad...!

Hej!
Har just kommit på att jag håller på att få lockigt hår -.- Det är superduperfult på mig, varföööör?! -.- Haha är väldigt deprimerad, blir det mer lockar använder jag fan plattång...!!

/En deprimerad chey

Tyvärr haha (:

Tyvärr kommer jag nog inte använda dem här mer:


Kanske använder dem igen sedan. <3

/Tova


Ja' älskar dig bästevän <3


Veckans häst

Nu startar Veckans häst igen :)
Det är jättelätt att anmäla sig, tar inte mer än några minuter för din del :D

- Först måste du maila mig med en bild på hästen, lite kort fakta om den och en motivering varför den ska vinna. Du mailar till : [email protected]

- Du skriver i kommentarfältet "Jag är med"

Och så utser jag vinnaren på söndag :D Den som vinner får en länk :P Har startat en kategori som heter "Veckans häst" där du lätt kan hitta allt :D Anmäl dig gärna, det tar som sagt inte många minuter av ditt liv.



/Tova

Svar hehe 8D <3

Elvira om Home... <3:
Heej gumman <3 <3
gud vilken fin bild på Sonny när har du tagit den?? <3 <3 Älskar dej <3 <3

Svar: Ehm... Jag tror det var en gång när jag skulle ha privatlektion med Ph och andrea så då så fotade jag den (; Han är ju så rolig att fota tycker jag c: Älskar dig oxååå <3

Home... <3

Hej.
Snart är det gympa iaf, vi ska typ ha handboll hehe. Vi börjar klockan 09:00 så kan vara hemma och blogga ett tag :)
Iallafall, gör nog lite tidsinställda inlägg... Men asså jag tycker det är lite konstigt, jag får rätt mycket beröm men ändå har jag typ runt 20 besökare per dag ;) Mitt mål innan sommaren är minst 100 varje dag, tror ni att jag klarar det?


Haha failbild.


- Min hund är inte så vacker i alla lägen, haha faaaaaaail -

Min lilla eftermiddag mwhihi 8D

Tänkte nu berätta lite om min eftermiddag haha.
 Först drog jag till bokhandeln med lillsyrran, najjs :) Vi köpte lite sudd till henne & så... Sedan drog vi hem och jag hoppade lite med Bella i trädgården, försökte få henne att inte hoppa så sjukt stora hopp över allt, det gör det lite svårare med allt om ni fattar. Hon hoppar långt och hööögt haha. Sedan drog jag till dansen... När jag kom hem så la jag mig ner, för då brukar Bella kliva upp på magen och sätta sig där, och det brukar vara lite mysigt. Men då så började hon springa och så hoppade hon och landade på min mage, höll på att tappa andan hahaha. Sedan så kika jag runt på lite bloggar (t.ex Capint, Dressyrmupparna, Team Nyman osv) och kommentera :D Sedan kollade jag på Mamma byter bo, diggar det programmet! Sedan när jag kom in till datorn igen hade Bella vält papperskorgen. Hon stod och mumsade på ett muffinspapper som funnits i den, och jag fick lite panik för det fanns choklad på den, men inte mycket.
haha hon försöker välta den igen men nu har jag tömt den sååå mwhihi :D
Jaja, imorgon blir det handboll på gympan, najjsigt. Sedan ska jag typ till frisören, ni kanske får en före och efter bild, annars bara hur det såg ut "efter".

Sisters... Love <3


Jag är med ! :)

Klicka här för att komma till tävlingen!
Är med och tävlar med denna bild:


Hiss / Diss


Tänkte hissa dem här stövlarna! Själv tycker jag att dem är supersnygga, och är dessutom sköna (; Vad tycker ni om dem här?! Hiss / Diss? (:


Nu drar jag till dansen!

Som rubriken lyder, nu ska jag till dansen!


Tycks dåe?

Tycks om dom här, ska jag använda dom? Behöver hjäääälp mwhihi 8D







Duger dem? (;

Bilder från i helgen och förra helgen! (:

- Ursäkta för dålig bildkvalité, har inte hunnit redigera + att det har blivit väldigt många ljusa bilder men noi -






200 inlägget

Yes, detta är det 200 inlägget ^^ <3 Är rätt nöjd, har väll åtminstonde bloggat rätt bra? :D Vad tycker ni om bloggen? ;) Vad ska jag blogga mindre om & mer om? :) Kommentera gärna mwhihi :3
/Tova :P

Påväg hem... Snart..

Snart sätter vi oss i bilen och far hem hahaha :D Ska bli trååk i bilen men roligare när jag kommer hem och kan ladda upp bilderna på datorn så ni får se.
Nu ska jag sluta, pusshej :)

Nu ska jag fotografera i mörket mwhihi! :D

Som rubriken lyder
Nu ska jag försöka fota i mörkret! :D Haha och ska visa pappa alla bilder jag fotat sååå... :D <3

Haha segt blogg.se?

Haha blogg.se har missat att det är den 9 april idag... Skumt x'D Haha blogg.se suger verkligen...!

5 saker ni inte visste om mig

Nu drar jag upp 5 saker ni nog inte visste om mig (kanske mina närmaste vänner menmen)
1. Jag älskar pasta!
2. Jag ramlade av första gången när jag var 3
3. Jag avgudar popcorn
4. Min idol är Malin Baryard
5. Det högsta jag hoppat är 85 cm

Hemma från skidbacken (:

Hej !:)
Jag är hemma från skidbacken nu, najjs :D Iaf, idag var Bella busig.... Vi har satt upp staket runt trädgården för att hon inte ska rymma, och vad tror ni det första hon gör när hon får gå ut är? Hon hoppar över staketet!!!! Haha ibland är det jobbigt att jag lärt henne hoppa så pass bra som hon faktiskt gör, och hon ska ju faktiskt inte hoppa över staket. Men man kan inte undgå att hon har fantastisk hoppteknik!
Är imponerad över min fina vovve.
Bloggar lite mer sedan! :D
- Bildlöst inlägg -

Ciao

Gästbloggning

Hej! jag heter Sara och är född 2000 så är 10 år men fyller 11 i juni. Jag har själv en blogg om du vill komma till den så kan du trycka HÄR! Jag rider 2-3 grr i veckan ute på Elfvik och där leasar jag en ponny som heter Tjacko :) Idag så ska jag rida, nu sitter jag bara här framför datan och gästbloggar och chattar med Tova som äger den här
bloggen :) Om ni tycker att Tova ska ha folck som gästbloggar mer så kan ni ju alltid slänga in en kommentar om det! Ja, Jag tycker att vi önskar Tova en bra fortsättning med sin blogg så säger jag hejdå!
/Sara <3

Svar på frågestunden!

Frågorna står i fet text och under står svaren med kursiv!
Hej
Hur skulle din favorit ponny/häst se ut?
Gillar du mest dressyr eller hoppning?
Vem är din bästa vän?
Hejdå:)
Svar: Ehm... Asså jag vet inte riktigt... Som matilda :D haha.
Hoppning med rätt ponny, annars dressyr.
Har många bästa vänner, Philippa, Moa, Andrea, Sarah osv.

ska du på khem iår?
vilket läger?
vem vill du ha?
ska du och bella tävla nåt i agility?
Svar: Ja, det ska jag.
Läger 1
Penny ir Dick tracy verkar bra!
Ja, iallafall har jag det som ett mål, att tävla med henne.

sv: Visst är hon fin? <3

Åh, här kommer några frågor :D

1. Barbacka/sadel?
2. Chips/Godis?
3. Bästa hästminne?
4. Är hästen: Tävling/Vän för livet? =)
Svar: 1. Sadel
2. Godis om det är ett gott godis annars chips
3. Tror det är när jag hoppade min älskade Matilda på en kombikurs och hon var bäst och hoppade jättefint och var villig och pigg på allt. Det kommer jag aldrig glömma.
4. Vän för livet ofc.

1. Har du ridit någon annan stans en på stockby?
2. Vilken häst/ponny var du skötare på innan Mathilda?
3. Vilken skola går du i?
4. Vad har du hälst på dig? haha...
5. Var ska du på ridläger någon stans i år?

Kram! <3
Svar: 1. Ja på Elfvik red jag när jag var mindre :)
2. Comtessa/Systematyka och innan det Pollypoppan!
3. Vittra Lidingö på näset! SHietbra skola.
4. Ridkläder! Tycker dem är supersköna.
5. Karlshem! :)

Tack för alla frågor! <3

Svar hehe ;)

Elvira <3 om Jag förstår inte...:
finns ALLTID för dej älskling, älskar dej sjukt mke och släpper dig aldrig :) puss älakr dej mest gumman <3 <3
Svar: Naaawii <3 Älskar dej gmn <3 Vi måste träffas mer bara :( <3

Jag förstår inte...

Vi har ju varit så pass bra vänner, BFF hur länge som helst. Du var världens bästa kompis, och jag ville inte leva utan dig. Så varför skulle just du bli sådan? Bli vän med helt fel personer, börja svära, vara kaxig och det värsta av allt, du har börjat skolka. Du säger att du älskar mig, att jag betyder allt för dig? Men va fan, du visar det ju inte. Du säger att jag är din bästa vän och att du aldrig kommer släppa mig, men ändå fryser du ut mig och vill inte ha något med mig att göra?
Du har blivit så jävla förändrad, det är inte du. Visst har du ett humör som få, men du har aldrig förut varit elak?
När du skolkade, du betedde dig som ett dagisbarn. Gick hem för att du inte fick BAKA?! wtf -.-
Jag har en önskan och det är att du blir som vanligt igen. Att vi kan bli vänner igen. Lika goda vänner som vi var förut. Men du sviker mig alldeles för ofta, snackar skit bakom min rygg.
Snart står jag inte ut längre.

Du ska veta att jag mår skit pågrund av dig. Du vet vem du är.

Red lilla Sonny-plutt :D

Hej!
Igår red jag lilla Sonny. Han var pigg och glad på framridningen, sedan förklarade Malin lite olika grejor för oss och så skulle vi typ göra massa halvhalter och göra ordentliga hörnpasseringar. Sonny lyssnade jättebra och i slutet gick han i form. Duktig påni.
Han gick dock inte i form i ett sträck, utan gick ner några steg i taget. Men är verkligen nöjd, för han är ju inte världens lättaste häst att få ner på tygeln...
gulle sonny <3

/Tova <3 <3

Jippie!!! :D

Hej!
Är jätteglad för ska få köpa ett par Tretorn Comfort stövlar :D Men jag vet inte riktigt vilken färg jag ska välja hehe... Så ni får hjälpa mig nue ;)
Det finns i färgena:
- Marinblå (mörkblå) -
- Röd -
- Svart -
- Grå -
- Brun -
Snälla behöver hjälp nu! :)
Inte dem här sorts stövlarna dock, för dem jag ska köpa är utan snörning men det här är iaf färgena!! :D

Vad tycker ni?

Är kär.

Läromästare/ avelssto med fin stamtavla
Läromästare/ avelssto med fin stamtavla. Hästar säljes
Typ: D  -  Inriktning: Allround  -  Kön: Sto  -  Födelseår: 1994  
Namn: Daphny  
På grund av tidsbrist har vi nu bestämt oss för att sälja vår ögonsten på 146 cm i mankhöjd. Hon är född 1994 och är efter, sa-fed OX GB FA 30/69-72 - Pyllis RP 1015 - urbino 430.

Hon har placeringar upp till msv hoppning och vinst LA, pga en senskada som hon fick för ca 2 år sedan kommer hon nu inte att kunna tävlas inom hoppning. Skadan är helt läkt och hon går att rida fullt ut. Hon har ett väldigt fint steg så hon kommer att passa fint på dressyr banan.

Hon är pigg, glad och framåt i ridningen, även trafiksäker och van vid att ridas ute. Även väldigt snäll och lugn i all hantering så som lastning o klippning osv. Hon är nätt i typen, dvs inte viktbärande.

Övrig info: pass, chipmärk, snäll och social ponny med stort hjärta.


Mail: [email protected]

Hör av er på 0732-541004 om jag ej svarar kan ni ringa min pappa på 0706-901996 och ställa frågor där.
 
 
 
Pris  18 000 kr

Är verkligen helt såld på den här ponnyn, skulle verkligen , verkligen inte ha något emot att köpa den här ! Men jag kan ju bara drömma om att få en egen häst.

Tips på jättebra bloggar :D

Hej! 
Hade tänkt tipsa om några jättebra hästbloggar som är värda att följa ;)

www.elsamanzano.blogg.se

www.teamnyman.blogg.se

www.capint.blogg.se

Ja självklart finns det massa fler bra hästbloggar men det är dem här jag läser i princip varje dag!

Ridning imorgon!

Imorgon är det ridning!
Tror nog att jag kommer få Sonny och det är väll helt okej, han är väll fin. Om jag inte får honom vill jag också gärna ha Nugget (haha), Eddie, Oliver ir nån annan ;)
Jaa och igår iaf så pratade mamma med Malin om nya ridstövlar till mig och då tipsade malin om Tretorns ridstövlar (ni vet dem där shiiiitsnygga) och hon skulle ta med sina imorgon så jag fick prova dem och testa hur det kändes, najjs!

Tretorns ridstövlar (lite olika färger)

Pussar&kramar! <3 /Tova

Ni får inte glömma!!!

Ni får verkligen inte glömma frågestunden!


Nora - Gemma - Tova - VI ÄR BÄST <3

Hej!
Har just kommit hem från den lilla konserten ^^ Det gick shiiiietbra och jag, Nora och Gemma är bäst mwhihi :D F*n va nervös jag va bara skakade haha :) Jaja det gick ju iaf bra tillslut ;)

<3 Converse <3

Hej!
Vilken dag som helst kommer ett par nya Converse hem till mig, längtar! Dem är ljusgula tror jag och shiiitsnygga, dock hitta jag inte bild :( Jaja, sök på google ir nått xD

Pusspuss!

Sjukt rolig och jobbig dag :D

Idag hade vi konsert <3 Eller rättare sagt fyra stycken :D Det var så j'vla roligt och ikväll får jag uppleva det igen, längtar :)
Igår red jag iaf, och jag fick Oliver. På framridningen blev han lite stark men annars gick det superbra. Sedan när vi skulle hoppa banan så tog han ett jättesprång över det första hindret... Andra gick bra men på det tredje blev det TVÄRSTOPP :'/ Men efter stoppet blev jag sur och red honom över hindret och drev hela tiden, han blev lite förvånad tror jag. Resten av banan gick shiiiitbra och är trots allt nöjd trots stoppet :D
Bara så att alla vet, vår grupp är den bästa för vi är Malins änglar!

Ciao

Taggar till stallet :D

Hej!
Ska strax till stallet, hoppas på Matilda ir Eddie :) Sonny kanske men han stannar ju ibland så vet inte...! Oliver kanske hehe :D Om jag inte får Matilda vill jag iallafall ha en ponny som är trygg att hoppa, annars vet jag inte om jag kommer klara det. Det e ju tävling idag oxå, stockbycup i hoppning! Wish me good luck ^^
Jaja, glöm inte frågestunden!

Ciao

Godnatt!

Sov gott alla läsare :)

Agility-banan idag ;)

Idag drog jag , Lise och Rafaela till Agility-banan. Rafaelas hund Manolito är ju fööööör söt!!! Vi försökte lära Manolito lite vett men det gick väll sådär haha, gullevovve ;) Han är ju trots allt en liten valp... Bella var taggad men ändå inte för taggad, så det gick utmärkt tills jag halkade i leran och blev lerig överallt -.- Haha sedan drog vi hem, och lise följde med mig hem och vi hade gal1 kul! ;) 

Nutteee <33

Tack&hej! :) 

YEEEEEEES!

Jag blev dagens blogg på www.boinq.blogg.se! :D är verkligen superglad, har lxm aldrig blivit något sånt förut. Är iaf jättelycklig just nu, är kanske fånig men vad gör det??!´
Pusspuss från en galet glad Tova :D


NY HEADER

Vad tycker ni om den nya headern?
Tyckte den gamla blev lite tråkig så gjorde den nya nu alldeles nyss, och blev rätt nöjd faktiskt :D
Såhär såg min första header ut:

Och min andra:

Och den jag har nu:


Vilken tycker ni var snyggast?

Omg, glöm inte frågestunden!

Pussokram <3 /Tova


Ni får inte glömma...

Ni får ju inte glömma frågestunden! :D Klicka här för att komma till frågestunden.


Skiiit på agilityn, skitbra på dansen 8D

Heeej :D
Det gick skit när jag körde agility... Dock gav jag mig inte iväg till agility-banan då det blåste + att jag inte pallade åka dit haha ;) åker kanske dit imorgon med Lise & Molly (hennes borderterrier)... Tränade iaf på gården! Bella var överspeed, ville inte lyssna tills jag fick ryta till rätt högt tills hon äntligen kom till mig -.- Sedan så låtsades hon vara rädd för tunneln, som hon aldrig varit rädd för förut. Sedan hoppade hon med usel teknik, hon som har sådan fin som vanligt! Tillslut gjorde jag en liiiten bana och hon tog sig runt utan så många fel, haha! :P Hon är så söt så det gör inget... :)
Ja och på dansen sen gick det shiiiitbra! :D Det gick skitbra tjejer och kille ;) Vi ska vara bäst på showen :D och nu har jag iaf en anledning till att mamma ska köpa Converse till mig, höhö!

Såhär söt var hon inte idag, idag var hon MONSTER Mwhihi! <3

Puss och kram!!

Drar snart till agilitybanan...

Hej!
Drar snart till Agility-banan ;) Ska bli jättenajs :) Hoppas verkligen att hindrena står där & inte i ridhuset som dem kanske gör, om dem inte finns där blir det nog lite lydnadsträning ir nått sånt...
Jaja, åker om kanske en halvtimme.

Ciao

Jag är med i utlottningen (:


Klicka här för att komma till utlottningen!

Odde e här :D

Hej ;) 
Just nu är Odde här (han heter Oddyseus men kallas för Odde). Det är superkul :) Jag har fotat lite bilder på mig och Bella med webcameran, dock så var hon inte så intresserad av den så det blev lite dåliga bilder men ni får se iallafall... och en på bara mig :) Inte en bildbomb men lite bilder iaf!! :D
Glöm inte frågestunden!
Hejdå! :) Bloggar mer sedan... <3

Outfit

Slänger in en snabb outfit för en ponny! :D Denna skulle jag kunna tänka mig att rida om jag fick en egen ponnii :D

Frågestund!

Ja, nu är det frågestund på bloggen :) Ni kan fråga allt mellan himmel och jord till mig.
Hoppas att fler frågar nu än den förra haha :D
Frågorna blir besvarade den 9 April
Puss och kram!!

170 inlägget! :D

Hej! :D Detta är det 170 inlägget xD Har lxm knappt haft bloggen i ett halvår, väääääldigt nöjd haha :P <3
Puss och kram!

I sälen x'D

Hejj!
Nu har jag nyss åkt skidor... Rent ut sagt pissväder! Dimma, regn och chaaaa... Hemskt ;) Jaja nu är vi hemma och jag kikar på en hemsida med massa Schleich (som jag inte ger ut namnet på MOHAHAHA!) ;) Hade kanske tänkt köpa detta ridset:
Ponnyridsetet.!

Kostar 129! :D Jaja, det ska jag nog ;) + 50 tyvärr... SKa kika om det finns billigare någonstans :)
Snart ska vi leka lite med Schleich, jag och Tobias :D
Det är verkligen ruwligt :P
Kram Tova :)

I sälen nue...! :)

Hej!
Är i sälen nue! :D Har ägnat mig lite tid åt bellzan, slängt lite snöbollar åt henne och hon busa runt som värsta vilden i hela trädgården haha ='>. Busvovvsing.. <3
Kan inte skriva så långt för strax kommer våra gäster, tobias, fredrik, pia och roger 8') Ska bli najjs! :D
Jag älskar dig gal1 mycket <3

Pussar & kramar! /tova

RSS 2.0